OPREMA NAJVIŠEG STANDARDA KVALITETA!

...U TOME JE RAZLIKA!

Dijagnostika
Gas analizatori
Klima stanice
Softver
Zanimljivosti
Cenovnik
Brošure i katalozi
Glas korisnika!!!
Linkovi
Kontakt
 
POGLEDAJTE I...
>> MODIS skener
>> MODIS osciloskop
>> MODIS osc. paljenja
>> MODIS komponent tester
>> MODIS multimetar
>> MODIS korisno...
>> MODIS komplet
>> MODIS dodatne opcije
 
DIJAGNOSTIČKI PROIZVODI:
>> MODIS
>> SOLUS
>> Ethos
>> SCANGAS gas analizator
 

 


SIA 3000 - osciloskop za profesionalce!

Budite efikasniji i brži u rešavanju problema

SIA 3000 modul predstavlja četvorokanalni brzi digitalni osciloskop, osciloskop paljenja (za sve tipove paljenja), dvokanalni grafički digitalni multimetar. SIA 3000 modul je potpuno identičan referentnim modulima na MODIS platformi, a nalazi se u kompletu SUN NEXUS dijagnostičke platforme. Detaljan pregled operacija možete videti na stranicama na kojima smo opisali MODIS dijagnostičku platformu (MODIS osciloskop, MODIS osciloskop paljenja, MODIS dvokanalni grafički digitalni multimetar).
SIA 3000 u akciji!
Pogled sa zadnje strane na AUX portove za različite namene (triger klešta itd.)
Na slici levo vidite primer korišćenja sva 4 kanala istovremeno. Softver dozvoljava da filmski snimate uzorke signala i da ih čuvate u bazi podataka. Velika brzina rada osciloskopa omogućava efikasno uočavanje i najkraćih prekida i nestabilnosti signala!
U okviru osciloskopa se nalazi i dvokanalni grafički digitalni multimetar, potpuno identičan multimetru koji je integrisan u MODIS platformu.

Uz SIA3000 modul, u kompletu se nalaze svi potrebni kablovi i adapteri: kablovi za 4 kanala osciloskopa (u 4 različite boje), triger klešta, KV (visokonaponska) klešta, COP adapteri (1,2 i 3 zastavice i šina) za testiranje zalivenih bobina, softver, 5 krokodil štipaljki...

SIA3000 (SUN IGNITION ANALYSER) omogućava efikasno testiranje svih sistema paljenja (klasične sa razvodnikom, direktne sisteme paljenja i dvovarnične bobine), testiranje svih komponenti na vozilu (lambda sonda, protokomeri, ventili, injektori, senzor radilice, senzor bregaste itd...).

Idealan kao dodatak za sve koji imaju PDL1000 ili PDL2000 skenere ili bilo koje druge dijagnostičke skenere... Uz pomoć SIA3000 imaćete snagu osciloskopa koji se nalazi na MODIS dijagnostičkoj platformi!

Pored primene u dijagnostici automobila, ovaj osciloskop je idealan za servise koji se bave ugradnjom plinskih uređaja u automobile! Za servise koji ugrađuju plin smo obezbedili specijalne dijagnostičke pakete - kombinacije gas analizatora i osciloskopa!

 
 
Diag Auto Comm, Beograd, Bekerelova 1V, 011 2891 309, 063 206 264, 063 8980 237
  © Copyright 2006. Diag Auto Comm. All Rights Reserved. Design by Diag Auto Comm